Huisslachting

Mededeling 8 juni 2022: wegens ziekte gesloten.

Veehouders kunnen hun vee voor eigen consumptie bij mij laten slachten. U kan bij mij een koe, varken, lam of geit laten slachten. Deze wordt dan uitgesneden, gekruid, verpakt & gestickerd en tot slot geleverd of door u opgehaald.

Een huisslachting gaat als volgt:

De veehouder of klant brengt de koe/stier naar het slachthuis. In overleg kan ik het dier naar het slachthuis brengen. In het slachthuis wordt het dier geslacht en vervolgens breng ik het naar mijn werkplaats waar ik het vakkundig uitsnijd en diepvries klaarmaak.

Werkwijze:

De klant geeft zijn voorkeuren aan hoe pakketten worden samengesteld of hoe het verpakt dient te worden. Dit kan bijvoorbeeld per gewicht of per aantal personen. Dat hangt vaak samen met de grootte van het gezin. Mocht het voor u zo zijn dat het gewicht alles bepalend is, dan kan ik alles per kilo, 750gram, pond of half pond aanleveren.

Wat krijgt u:

  • Vakkundig uitgesneden vlees van een koe, varken of lam.
  • In plastic folie verpakt op schaaltjes.
  • Stickeren van de vleesdelen.
  • Invriezen van de verpakkingen.
  • Het vlees kan per gewicht verpakt worden. In 250 gram, ponden (500gram), 750gram of per kilo.
  • Bestelling is aan te vullen met ander vlees (bijvoorbeeld half-om-half gehakt).
  • Zorgvuldig uitgesneden vlees.
  • Tegen een redelijke prijs.
  • Bezorging aan huis.

Ik zie u graag in mijn winkel of neem contact met mij op.

Speklappen
Speklappen voorzien van sticker
Verpakt varkensvlees
Verpakt varkensvlees